Programma Bewonersfestival

De bewoners van Enschede Noord organiseren een Bewonersfestival in Mekkelholt, Deppenbroek & Roombeek. Op de drie locaties is er zaterdag 14 juli van alles te doen en te beleven. Doel is om te laten zien wat er allemaal te doen is in Noord. Met VERBINDING als overkoepelend thema.

Het Festival vindt plaats bij Tetem, op het Deppenveld en bij Beien. Om 14.00 uur is de officiële opening bij Beien (Meeuwenstraat 160). Een speciale gratis Festivalbus, met reisleider Jerry Kroezen, pendelt tussen de locaties heen en weer. Er zijn speciale Festivalhaltes op verschillende plekken in de wijk om het voor iedereen mogelijk te maken te komen en zoveel mogelijk van het Festival mee te maken.

Allerlei organisaties en bewonersclubs die actief zijn in Noord laten iets zien van wat zij in de wijk doen.  Je kunt deelnemen aan een theaterworkshop, spray-painten, muziek maken, gezonde cocktails leren maken, hossen op springkussens, spelletjes doen, gezellige mensen ontmoeten en - natuurlijk - lekker eten en drinken.

Bekijk hieronder het programma van het Bewonersfestival! 
Let op: er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden in het programma