Mooi aanbod Power Noord

Bij activeringscentrum Power Noord krijg je als wijkbewoner de mogelijkheid om je kennis en kwaliteiten te laten zien en nieuwe (werk)ervaringen op te doen. Dit kan door zelf activiteiten en cursussen te organiseren, diensten te verlenen en samen te werken met verschillende organisaties.

 

Wij kijken naar jouw talenten en kwaliteiten, en helpen je op weg naar een volgende stap. Dat kan zijn bij het meedoen aan een activiteit. Bij het leren van nieuwe dingen. Of bij het zoeken naar een opleiding of werk. Bij Power Noord leren we van elkaar en gaan we uit van de kracht van alle wijkbewoners!

 

Lessen in de zomervakantie

Ook in de zomervakantie gaan een aantal activiteiten gewoon door. Je bent onder andere welkom voor taallessen (NL, Duits, Engels), Schilderles, Fietsles, Hulp bij Formulieren en meer. Bezoek de website voor meer informatie of neem telefonisch contact opnemen. In verband met corona is het helaas niet mogelijk om zonder afspraak even binnen te komen lopen voor een kop koffie en informatie. Een afspraak met onze Powercoach is op dit moment is nog verplicht i.v.m. de coronamaatregelen.

 

Contact  

Powercoach • Cindy Reuver

06-13676465

c.reuver@enschede.nl

 

053-7370281

noord@centrumpower.nl

https://noord.centrumpower.nl/

 

Power Noord is gevestigd in Beien, Meeuwenstraat 160.

 

Power Noord