MaakMeeLab

Vanaf 15 juli is het MaakMeeLab op inschrijving geopend op dinsdag t/m vrijdag van 14.00-17.00. De toegang is gratis!

Voor het gebruik van materialen en de Make-It kits wordt een vergoeding gevraagd. 

 

Het nieuwe MaakMeeLab van Tetem is een open werkplaats en ontmoetingsplek ineen. Publiek, buurtbewoners, ontwerpers en kunstenaars kunnen er gebruik maken van vele maak-faciliteiten gericht op de digitale cultuur en maakcultuur. Het lab is uitgerust met de nieuwste technieken en technologieën zoals 3D (voedsel)printers, lasercutters, borduurmachines, Virtual Reality, Artifical Intelligence, robotica en domotica. Naast het op maken en programmeren gerichte MaakMeeLab, is er ook een Filmlab waar gewerkt kan worden met bijvoorbeeld de stop-motion techniek, 360 graden films, Virtual Reality en Augmented Reality.

 

Bezoekers zijn welkom om kennis te maken met de processen en technieken áchter de kunstwerken van de hybride tentoonstelling en te experimenteren met verschillende digitale technologieën. 

 

Kinderen en jongeren tussen de 6 en 15 jaar kunnen experimenteren met de nieuwste Make-It@Home techniek-kits die ter plekke beschikbaar zijn. Zo kan je een robot-hand maken, een wenskaart met een speciale elektronische boodschap, of een puzzel met behulp van een hologram.

 

Alle info over MaakMeeLab vind je hier >>>