Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding: beste investering voor een goede toekomst.

 

Iedereen heeft weleens een periode waarin extra hulp welkom is. De praktijk wijst uit dat verreweg de meeste leerlingen zich tijdens huiswerkbegeleiding beter kunnen concentreren, waardoor de motivatie toeneemt. Met extra aandacht en de juiste aanpak komen de zaken weer op orde. Onderwijsbegeleiding Oost Nederland biedt deze hulp onder andere met huiswerkbegeleiding. Dit wordt aangeboden voor alle vakken van de basisschool en het voortgezet onderwijs.

 

Door middel van de huiswerkbegeleiding wordt discipline ontwikkelt door een goede structuur aan te leren en te werken in een rustige omgeving. De talenten komen verder tevoorschijn en het zelfvertrouwen neemt toe. Door de begeleiding neemt de stress af, voor zowel de leerling als de ouders/verzorgers.

 

Het is een rustige, stimulerende omgeving waar we helpen bij het maken van huiswerk. Je neemt je lastige vakken mee, die helder aan je worden uitgelegd. Leerlingen maken in kleine groepjes hun huiswerk en worden deskundig begeleid in een goede omgeving. Ook wordt er gezorgd voor meer structuur in de manier van werken.

 

Agenda

Vanaf 24 augustus elke maandag voor basisschoolleerlingen

16:00 tot 17:00 uur @ Stichting Beien (Meeuwenstraat 160)              

 

Vanaf 24 augustus elke maandag voor leerlingen van het voortgezet onderwijs 

17:00 tot 18:30 @ Stichting Beien (Meeuwenstraat 160)                    

 

Vanaf 31 augustus op maandag, woensdag en donderdag tussen 13:30 en 16:00 uur voor alle groepen

@ Prismare Roomweg

 

Info & inschrijving

Voor meer informatie of inschrijving kan een e-mail gestuurd worden naar intake@onderwijsbegeleiding.net of bezoek de website van Onderwijsbegeleiding.           

 

Bijdrage

Soms komen jongeren in aanmerking voor een financiële bijdrage, vraag ons naar de mogelijkheden via www.st-onderwijsbegeleiding.nl  of vul het contactformulier even in.

 

Onderwijsbegeleiding