Deppenbroek Schoon

 

Deppenbroek schoon! 

Op zaterdag 23 maart is de Landelijke Opschoondag! Het Bewonersplatform Deppenbroek wil, in samenwerking met de gemeente Enschede en hopelijk meerdere organisaties en instanties uit de wijk, deze dag aangrijpen om de wijk schoon te maken. Een kick-off van een jaar lang acties en initiatieven om onze wijk schoon te maken én te houden!

 

Actie!

Zaterdag 23 maart komen wij in actie. Vanaf 14:00 uur kunnen alle bewoners zich melden in het Winkelcentrum Deppenbroek bij onze kraam, tegenover Pearle. Hier worden de spullen uitgedeeld die nodig zijn om de wijk zwerfafvalvrij te maken. Samen gaan we vervolgens in groepjes de straten door. Na een uur verzamelen we allen bij Aveleijn De Wielewaal waar koffie, thee en iets lekkers klaarstaat voor alle harde werkers. Om 16:00 uur verzamelen we weer in het Winkelcentrum waar alle materialen én de afvalzakken ingeleverd kunnen worden.

 

Maak kans op mooie prijzen

Hard werken willen we graag belonen! Bij het inleveren van elke volle vuilniszak krijg je een lot waar jij jouw gegevens op kunt noteren. Deze lever je in en zo maak je kans op enkele mooie prijzen! Zo geven wij onder andere twee kaarten weg voor het duel FC TWENTE - FC DEN BOSCH op vrijdag 29 maart in De Grolsch Veste. Ook maak je kans op twee kaarten voor 'Breek'. Een voorstelling van cabaretière Nathalie Baartman op donderdag 16 mei in De Kleine Willem. Bovendien zijn er nog enkele ondernemers uit de wijk die leuke prijzen beschikbaar stellen. De loting vindt op maandag 25 maart plaats en de winnaars worden per e-mail geïnformeerd en bekend gemaakt op de site wijkdeppenbroek.nl.


  • 2 kaarten FC Twente - FC Den Bosch (Scoren in de Wijk) 

  • 2 x 2 kaarten FC Twente - FC Den Bosch (Domijn) 

  • 2 kaarten voorstelling Nathalie Baartman - Breek @ De Kleine Willem (Wilmink Theater)

  • 2 verrassingspakketten (Medikamente Die Grenze) 

  • Sokken (TerStal) 

  • Portemonnees & sleutelhangers (Schoenmaker Enschede)

  • Theedoeken, keukenschort & ovenwanten (Blokker) 

  • Schoonmaakpakket (Zeeman) 

  • 2 cadeaupakketjes kapsalon Heads Up 

  • 2 x lunchbonnen (incl. koffie/thee) @ Beien 

Ook De Zuivelhoeve, Dirk van den Broek, Cigo Kroeze, Albert Heijn, Bloemen de Jong, Boutique Unique, Slagerij Lohman, Versbakkerij Savonije & Brood Banket Jagers stellen prijzen beschikbaar voor de loterij. Uw Groenteman Casper Reijnders zorgt deze middag voor alle deelnemers voor heerlijke mandarijnen. 

 

Eén buurt, één missie

Wij hopen op een grote opkomst en samen met alle inwoners de wijk schoon te maken op deze dag! Zorg dat jij erbij bent. Nodig je vrienden, buren, familie en teamgenoten uit en doe mee. Kom in beweging, zet je in voor de wijk en beleef samen plezier tijdens het zwerfafvalvrij maken van onze straten. Ga naar facebook.com/wijkdeppenbroek, laat weten dat je erbij bent en deel de actie! Het schoonmaken én houden van de wijk kunnen we immers niet alleen.

 

Contact

Heb je vragen? Leuke ideeën of suggesties? Wil je ons laten weten dat jij, alleen of met een groep, van de partij bent?

Stuur een e-mail naar info@wijkdeppenbroek.nl