Bloedafnamen in voetbalkantine RKSV EMOS

Vanaf maandag 6 april is het mogelijk voor patiënten zonder corona-klachten om bloed te laten afnemen in de voetbalkantine van RKSV EMOS, Doctor Zamenhoflaan 175 in Enschede. Patiënten zonder coronaklachten kunnen op maandag, woensdag en vrijdag van 08.00 – 10.30 uur terecht in de voetbalkantine. Deze prikpost heeft Medlon in goed overleg met EMOS kunnen realiseren om ook patiënten in Enschede-Noord van dienst te kunnen zijn.

 

Afgelopen weken heeft Medlon verschillende locaties bloedafname noodzakelijk moeten sluiten i.v.m. het coronavirus. Om toch zoveel mogelijk patiënten buiten het ziekenhuis te kunnen helpen is er gezocht naar locaties die nu noodgedwongen buiten gebruik zijn. Zo zijn er in Ootmarsum en Denekamp ook locaties gevonden in respectievelijk een pand gelegen naast café De Deurloop en in de leegstaande basisschool Alexander.

Gelukkig kunnen we ook melden dat de prikpost in Lonneker, Dorpsstraat 98, vanaf 7 april weer open gaat op dinsdag en vrijdag van 07.30 - 09.30 uur.

 

Vanwege het coronavirus vragen wij patiënten om niet naar een locatie van Medlon te komen wanneer ze klachten hebben zoals hoesten, benauwdheid, verkoudheid of koorts. In dat geval dient de patiënt telefonisch contact op te nemen met de huisarts om af te stemmen of de bloedafname kan worden uitgesteld of dat de patiënt thuis geprikt kan worden of op afspraak naar een coronaprikpost kan komen in Oldenzaal of Hengelo.

 

Om patiënten en aanvragers goed te kunnen voorzien van actuele informatie adviseren wij onze website te raadplegen voor actuele openingstijden.

Wat zoeken wij precies? Wij draaien de vraag liever om: wat zou jij willen en kunnen doen? Er zijn namelijk tal van mogelijkheden.