Bewonersfestival 2019

Wij hebben goed nieuws! Na een geslaagd Bewonersfestival in 2018, komt er dit jaar een tweede editie. Het Bewonersfestival vindt plaats op zaterdag 6 juli 2019. Dit jaar staat in het teken van het thema verbinden.

 

Tetem, het Deppenveld en Beien verbinden de wijk met een doorlopend programma. Op elke locatie is er een podium met live muziek, eten en drinken. Ook zijn er kraampjes, workshops en sportieve activiteiten. Voor iedereen, jong en oud, is er van alles te doen en beleven! 

 

Hieronder meer info & een compleet programma! 

 

Tetem 

Walkin Brunch | 11:00 - 14:00 uur 

In Tetem zijn de workshops 'dekens knopen' en 'Cozmo programmeren'. Je kunt hapjes proeven uit verschillende culturen en ondertussen genieten van het podiumprogramma met Adindans, Forumtheater, de junior stadsdichter Githe Seegers, en het Shanty & Smartlappenkoor 1 plus 1 is 3. Of onderga een bijzondere ervaring en huur een levend boek uit de living library. Zo spreek je mensen die je normaal niet zo snel zou benaderen. 

 

Deppenveld 

Sport, spel & informatief | 14:00 - 17:00 uur 

Het Deppenveld biedt een sportief programma met vele springkussens. Op het podium zijn optredens van een koor en van de rapper Mark de Geest met leerlingen van de Bonifatiusschool. Verder is er een mini-bioscoop van Concordia en kraampjes als 'De Praattafel'. Het gezellige horecaplein is bij Aveleijn De Wielewaal

 

Beien 

Festival | 16:30 - 19:00 uur 

Op het terras van Beien kun je genieten van een optreden van popkoor Liberation, de heerlijke multiculti hapjes van Power Noord en de bijzondere cocktails van Beien Kooklab. Kinderen kunnen binnen creatief aan de slag met Joy kindercoaching of buiten op het plein zich vermaken met een spel. Vanaf 18:00 uur is er soep met muzikale noten. 

 

Roombekerveld

Bedrijfspresentaties | 13.30 - 14.30

Nieuw gevestigde bedrijven presenteren zich aan de buurt. Bij JethroMeijer.com staat bovendien een springkussen voor de kinderen en worden er gratis suikerspinnen uitgedeeld.

 

Schetsontwerp AR Object 

Voor het bewonersfestival is een Augmented Reality kunstwerk gemaakt door Willemijn Calis. Op alle drie locaties zijn virtuele objecten te ervaren. In de workshops bij Tetem en Beien kun je leren hoe je zelf een augmented reality-object kan maken. 

 

11:00 - 11:30 uur | demonstratie @ Tetem 

11:00 - 17:00 uur | workshop @ Tetem 

15:00 - 15:30 uur | demonstratie @ Deppenveld 

17:00 - 18:30 uur | workshop @ Beien 

 

Programma

 

Bekijk hieronder het uitgebreide en gedetailleerde programma van het Bewonersfestival 2019! 

 

Locaties

 

Tetem | Stroinksbleekweg 16 

Deppenveld | tussen Rijnstraat & Waalstraat (tegenover Winkelcentrum Deppenbroek) 

Beien | Meeuwenstraat 160 

 

Deelname = gratis 

Jouw komst maakt deze dag waardevol

 

Contact 

Heb jij vragen over het Bewonersfestival? 

Stuur dan een e-mail naar bewonersfestival@wijkdeppenbroek.nl