Actief in & voor de wijk Deppenbroek

Wil jij je inzetten voor onze mooie wijk Deppenbroek? Heb jij de tijd en vitaliteit om een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in de wijk? Dat kan! 

 

Het Bewonersplatform Deppenbroek is als een spin in het web in de wijk Deppenbroek. We ondersteunen en adviseren de buurt, en bovenal initiëren en organiseren wij diverse activiteiten. Dit doen we met behulp van inwoners uit de wijk die vrijwillig hun kennis, kunde, kwaliteit en energie inzetten. Verschillende inwoners doen dit al met een paar uurtjes in de maand en met veel plezier.

 

Wat zoeken wij precies? Wij draaien de vraag liever om: wat zou jij willen en kunnen doen? Er zijn namelijk tal van mogelijkheden.

 

Nieuwe mensen bieden weer nieuwe kansen voor de wijk.

 

Voorbeelden van de diverse activiteiten die al georganiseerd worden vanuit of met ondersteuning vanuit het Bewonersplatform:

 

  • Jaarlijks het Bewonersfestival 
  • Maandelijks de ‘Praattafel’ waar inwoners elkaar ontmoeten en inspireren 
  • Spelletjesmiddagen 
  • Activiteiten rond de feestdagen 
  • Opschoonacties tegen zwerfafval in onze wijk 
  • Maandelijks dansavonden in het Achtervoort
  • Sport- & beweegactiviteiten (i.s.m. Sportaal)
  • Activiteiten op locatie van Stichting Beien

 

Meer leven & leefbaarheid

We zouden nog veel meer willen doen in onze wijk, voor alle bewoners. Dit kunnen we alleen doen met enthousiaste en vrijwillige inzet van bewoners. Ben jij betrokken en wil jij ook een steentje bijdragen in jouw wijk? Samen kunnen we dan nog meer leven en leefbaarheid creëren in Deppenbroek!

 

Kom in actie

Ben je enthousiast? Nieuwsgierig? Ben je een kei in financiën, communicatie, organisatie, notuleren of voorzitten of juist het creatieve brein voor nieuwe initiatieven? Wil jij in actie komen met, in en voor je wijk? Neem dan eens contact met ons op om kennis te maken. Samen kijken we dan wat jij leuk vindt om te doen en hoe we hier invulling aan kunnen gaan geven! Iedereen is welkom om Deppenbroek een mooie, fijne, schone en leefbare wijk te houden! 

 

Info & contact


Martin van Rijs vrijwiliger@wijkdeppenbroek.nl
06-15656089