Nieuws uit de wijk

Nieuws

Enschede Noord beloont wijkoverstijgende initiatieven

€ 2.500,- als startbijdrage voor nieuwe initiatieven. Dat biedt de Commissie Initiatiefkracht voor wijkoverstijgende ideeën die leven in Enschede Noord. Op 26 februari biedt ze bij De Melkweg aan de G...
LEES MEER

Gezocht: een goed idee

Voor 2018 is er nog geld te verdelen voor initiatieven in Stadsdeel Noord die wijkoverstijgend zijn.
LEES MEER

De Praattafel

Bewonersplatform Deppenbroek en Buren voor Buren willen graag weten wat je van de buurt vindt. Schuif aan bij de praattafel, en vertel onder het genot van een kopje koffie, thee, of ranja, wat je goed...
LEES MEER

Opening binnenseizoen Krajicek Deppenbroekhal

Het binnenseizoen van de Krajicek activiteiten in Deppenbroek wordt geopend met een sportinstuif op 23 oktober. Er zullen verschillende verenigingen zijn die clinics aanbieden. De toegang is gratis.
LEES MEER

Gratis Krajicek activiteiten

Kom vanaf 30 oktober iedere week gratis sporten in Gymzaal Zaanstraat.
LEES MEER

Kerstmarkt Stichting Beien

Op 15 december organiseert Stichting Beien een gezellige kerstmarkt
LEES MEER

Nieuw seizoen Yogacentrum Enschede

Op 3 september starten alle lessen weer bij Yogacentrum Enschede. Aan de Lijssterstraat is er een ruim aanbod: prachtige yogalessen, Kundaliniyoga, Gentle yoga, Kinderyoga en Shakti dance.
LEES MEER

Nieuwe website Deppenbroek

Het Bewonersplatform Deppenbroek heeft het initiatief genomen om een website te lanceren met alle informatie over de wijk! Op de site vind je alles wat Deppenbroek te bieden heeft.
LEES MEER

Programma Bewonersfestival

LEES MEER

Stichting Wijkkrant Enschede Noord

 

Nieuws over Enschede Noord is ook te lezen in Wijkkrant Enschede Noord. Hierin is nieuws te vinden uit de wijken Bolhaar, Deppenbroek, Mekkelholt, Roombeek, Walhof en Zeggelt. De Wijkkrant verschijnt zes keer per jaar en is onder andere gratis te verkrijgen bij Winkelcentrum Deppenbroek, Primera postkantoor Roombeek, Kompas IJstraat en Roomblik Roomveldje.