In de buurt

Winkels

Winkelcentrum Deppenbroek

Hét winkelcentrum van Enschede Noord. Ruim 20 winkels zorgen voor een gevarieerd aanbod voor de dagelijkse boodschappen en verzorging.

Eten & drinken

Wijnhuis De Bolhaar 

Ruim 125 jaar geleden begonnen als één van de eerste slijterijen in Nederland, is De Bolhaar uitgegroeid tot een wijn- en drankenspecialist van "formaat". Niet zozeer in oppervlakte, maar als speciaalzaak met een bijzonder uitgebreide, met zorg geselecteerde collectie wijnen en dranken.
Een speciaalzaak waar een juist advies is gebaseerd op gedegen vakkennis en een ruime ervaring terwijl de daarbij behorende service als vanzelfsprekend wordt beschouwd.

Bed & Breakfast Het Tuinhuisje 

Aan de rand van Enschede Noord, nabij het centrum en het station en op loopafstand van het prachtige natuurgebied "Hof Espelo", ligt achter in de 100 meter diepe tuin, het vrijstaande, sfeervol ingerichte tuinhuisje.

Snackbars 

Snackbar Deppenbroek

Overige Ondernemers

Tankstation Deppenbroek

Voordelig tanken in Enschede en de koffie staat altijd klaar.

Goede service voor scherpe prijzen.

Autobedrijf Gebroeders Sprakel

Het bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar aan de Weerseloseweg 2. De persoonlijke benadering van de klant staat hoog in het vaandel. Bij dit autobedrijf vind je alle merken gebruikte auto's van budget tot dealer, onderhouden en jong gebruikte dealer occasions. In de moderne werkplaats kunnen alle merken auto’s terecht voor grote en kleine beurten, APK keuring en reparaties.

Geloof

Stichting Islamitisch Centrum Enschede

 

Moskee Deppenbroek

Passage Christelijk-Maatschappelijke

Vrouwenbeweging