Wat is er te doen?

13 

april 
 

DE TWEE VAN ENSCHEDE 

 

Alifa helpt de Stichting Enschede Marathon met de organisatie van iets bijzonders: voor het eerst vindt op zaterdag 13 april De Twee van Enschede plaats, een nieuw onderdeel. 2 mijl dwars door de binnenstad, in 2 rondes. De Stichting en haar partners willen hiermee mensen stimuleren om ook een korte afstand te (hard)lopen, die anders misschien niet zo snel mee zouden doen. Het gaat om beginners, mensen die misschien begeleiding nodig hebben, mensen die een loopje op alternatieve manier (rolschaatsen?) willen doen. Iedereen krijgt een medaille, er zijn prijsjes te winnen en er is een pasta party erna. Meedoen kost 5 euro.

De Twee van Enschede Marathon 2019

Opening Jeugdtuin Enschede Noord

20 

april
 

OPENING JEUGDTUIN 

 

Het tuinseizoen is begonnen! Op de zaterdagochtenden gaan de kinderen weer de tuin in. Op 20 april van 10:30 tot 12:00 uur kun je langskomen om kennis te maken met de Jeugdtuin Enschede-Noord. 

 

De koffie & thee staan klaar én voor de kinderen is er een verrassing. 

30 

april
 

DE VERVELENDE BUS 

 

De Vervelende bus is een visueel zoekboek waarin alles draait om tijd, maar net zo goed vergeten kan worden. Want vervelen is helemaal niet saai. Er ontstaat juist ruimte voor nieuwe ideeën en inzichten, die veel creatiever en frisser blijken te zijn dan je ooit had durven dromen! Laat je verrassen door deze locatievoorstelling met animatie, theater, film en beweegbare elementen. Maar pas op: De Vervelende Bus is niet geschikt voor opgewonden standjes zonder geduld!

 

De voorstelling in Enschede Noord vindt op deze dag plaats bij het Winkeelcentrum Deppenbroek op verschillende tijden. 

Bewonersfestival 2019

juli 
 

BEWONERSFESTIVAL 2019 

 

Na een geslaagde editie in 2018 zijn de voorbereidingen op het Bewonersfestival 2019 begonnen. Het Wijkfestival is er voor alle bewoners in Enschede Noord. De dag staat in het teken van verbinden. Een verbinding tussen de drie locaties waar het Wijkfestival plaatsvindt. De locaties waar deze dag vele leuke activiteiten zijn: het Deppenveld, het plein van Tetem & AKI én het terrein van Stichting Beien.

 

Samen zorgen we weer voor een feestelijk programma!

- binnenkort meer informatie -